понедельник, 18 января 2016 г.

ІНСТРУКТИВНО - МЕТОДИЧНА РОБОТА

14.01.2016року в кабінеті Ірпінської міської психолого-медико-педагогічної консультації  відбулася інструктивно-методична нарада з вчителями-логопедами та практичними психологами ДНЗ щодо проведення корекційно-розвивальної роботи.










Нараду проводили завідувач психолого-медико-педагогічної консультації, Тимошенко-Ушакова Діна Борисівна, та методист психологічної служби, Набок Ольга Валеріївна.
         На нараді було обговорено питання веденння документації, проведення корекційно - розвиткових занять з різними категоріями дітей, розглянуто корекційні програми для дітей з особливими потребами дошкільного віку.
Завідувач психолого-медико-педагогічної консультації наголосила, що своєчасне, якомога раннє  втручання, комплексна підтримка дитини з особливими потребами – реальна можливість повноцінно ввести дитину в соціум.
Учасники наради активно обговорювали проблеми, перспективи та шляхи  вдосконалення супроводу дітей з особливим потребами в умовах дошкільних закладів, творчо приймали участь в арт-хвилинці. 

По закінченню наради були прийняті методичні рекомендації.
https://yadi.sk/d/1NuRmQTcnFxwY



З найкращими побажаннями Діна Борисівна Тимошенко-Ушакової  (дефектолог-логопед, психолог, сурдопедагог.Телефони: 92-226, 0633955011.
Скайп: pmpk_irpin E-mailpmpk_irpin@ukr.net
www.facebook - сторінка Ірпінська психолого-медико-педагогічна консультація (ПМПК)



Комментариев нет:

Отправить комментарий