четверг, 24 марта 2016 г.

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО - ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

25 березня - Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми і досягнення в сфері аутизму в Україні та інших країнах світу» 25 березня 2016 року, напередодні Всесвітнього дня поширення інформації про проблему аутизму, у Міністерстві освіти і науки України за участю заступника Міністра освіти і науки відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми і досягнення в сфері аутизму в Україні та інших країнах світу».

Конференція збере в один в одному місці провідних фахівців, які обговорять проблеми та можливості освіти дітей з розладами спектру аутизму. У заході також візьмуть участь представники громадської організації Фонду допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім», науковці, педагогічні працівники навчальних закладів, медичні працівники, представники громадських організацій, батьки дітей з аутизмом.
На конференції йтиметься мова про перспективи розвитку дітей з особливими освітніми потребами; науково-методичне забезпечення змісту освіти дітей з розладами спектру аутизму; аутизм в світі: прикладні практики і кейси для України; особливості сприйняття світу дитиною з аутизмом; систему допомоги дітям з розладами спектру аутизму.
Місце проведення: проспект Перемоги, 10; Міністерство освіти і науки України (актова зала (3-й поверх).
Початок: о 10:00.

Комментариев нет:

Отправить комментарий