понедельник, 14 ноября 2016 г.

ІНСТРУКТИВНО - МЕТОДИЧНА НАРАДА

14 листопада 2016 року на базі Ірпінської психолого-медико-педагогічної консультації відбулася  інструктивно-методична нарада для вчителів-логопедів "Логопедичний супровід дітей із особливими потребами".

На зустріч були запрошені батьки, чиї діти перебувають в логопедичних групах. Адже корекційно – розвиткова робота може бути ефективною тільки за умови взаємодії всіх учасників педагогічного процесу (вихователя, вчителя-логопеда, психолога, батьків).
Мета інструктивно-методичної наради – підвищення рівня компетентності вчителів-логопедів та батьків  щодо створення корекційно-розвиткового освітнього простору для дітей з особливими освітніми потребами; обмін досвідом з проблем супроводу  дітей.  
Було розглянуто й обговорено такі питання:
1. Особливості організації
корекційно-розвиткового процесу.
2. Інноваційні тенденції, форми та методи реалізації освіти та логопедичного супроводу в ДНЗ.
3.  Здійснення корекційно-р
озвиткової роботи з дітьми , які мають особливі потреби.
4. Формування педагогічної компетентності батьків дітей з особливими потребами.
У ході обговорення присутні мали змогу поставити запитання, поділитися практичним досвідом.
Під час наради учасники ще раз переконалися в тому, що  дуже правильним є рішення не відривати дитину від сім'ї і сприяти природному процесу її соціалізації.

Приємно, що під час наради найкращі логопеди міста були нагороджені подяками і грамотами Управління освіти і науки Ірпінської міської ради з нагоди Дня логопеда.

Комментариев нет:

Отправить комментарий