воскресенье, 30 апреля 2017 г.

УЧАСТЬ У ІІ МІЖНАРОДНЫЙ КОНФЕРЕНЦІЇ З ПРОБЛЕМ АУТИЗМУ "ВІДКРИВАЮЧИ ДВЕРІ»


28-29 квітня 2017 року представник управління освіти і науки Ірпінської міської ради, завідувач психолого-медико- педагогічної консультації – Тимошенко-Ущакова Діна Борисівна та батьки дітей з особливими потребами відвідали ІІ Міжнародну конференцію з проблем аутизму "Відкриваючи двері». 



Конференція об'єднала науковців, педагогів-практиків, представників громадських організацій, батьків та всіх інших учасників, хто цікавиться актуальними проблемами дітей з аутизмом. На конференції були присутні високоповажні гості, сертифіковані викладачі, магістри спеціальної освіти, фахівці з багаторічним досвідом роботи з дітьми з особливими потребами, в т.ч. з дітьми з аутизмом: Шарлін Джоакім (США, Каліфорнія), Сюзан Уаллі (США, Нью-Гемпшир), Карен Роббінс (США, Вашингтон), Оксана Елсінгер (США, Мінесота / Україна), Марина Крисов (Ізраїль, Тель-Авів).
Учасники конференції мали змогу ознайомитись з цікавою та корисною інформацією стосовно провідних сучасних методик інклюзії, підходів корекції і навчання дітей з аутизмом, обмінятись думками з колегами та однодумцями, обговорити проблеми та шляхи їх вирішення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий