суббота, 12 августа 2017 г.

ДО УВАГИ!

Увага людям з обмеженими фізичними можливостями! Нік Вуйчич знову їде у м. Київ з новим посланням для кожного з нас! Цього року виступ Ніка відбудеться 17 вересня, в самому серці Києва - на вулиці Хрещатик (біля ЦУМу (вул. Хрещатик, 38)), початок о 18:30 годині.
Організатори вже зараз розпочали підготовку до цього заходу. Однією з найважливіших завдань, яке ми ставимо перед собою – безпечне, комфортне та зручне розташування людей, які мають інвалідність. Для цієї категорії людей передбачена спеціально огороджена зона – безпосередньо перед сценою та біля КМДА (Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36)).

Вхід до зони для людей з інвалідністю та супроводжуючих їх осіб – безкоштовний, але буде здійснюватись по спеціальним бейджам, які будуть видаватись на вході до зони. Для того, щоб отримати бейдж, необхідна обов’язкова попередня реєстрація! Для цього Вам необхідно внести до реєстраційної форми дані про себе, супроводжуючої Вас особи (якщо вона необхідна) або групи людей з інвалідністю, яку Ви запросили та надіслати форму на e-mail: yulia_roman83@ukr.net. 
Якщо у Вас виникли запитання, або Ви потребуєте допомоги при заповненні реєстраційної форми, звертайтесь за телефонами: 097-675-18-04; 063-725-01-56 Юлія.
Для організаторів заходу є дуже важливим, щоб Ви мали змогу отримати задоволення та приємні враження від зустрічі з Ніком Вуйчичем! Для отримання реєстраційної форми – напишіть Юлії свій e-mail і вона вам її надішле. Велике прохання – якщо Ви знаєте людей з обмеженими можливостями, обов’язково передавайте їм цю інформацію!

Комментариев нет:

Отправить комментарий