понедельник, 25 февраля 2019 г.

Обрано фахівців інклюзивно-ресурсного центру Ірпінської міської ради


Обрано фахівців інклюзивно-ресурсного центру
 Ірпінської міської ради
Сьогодні, 25 лютого  2019 року управлінням освіти і науки Ірпінської міської ради та інклюзивно-ресурсним центром було проведено конкурс на заміщення вакантних посад фахівців  Інклюзивно-ресурсного центру.





   Конкурсна комісія до складу якої ввійшли: В.П.Баран-заступник начальника управління освіти, Д.Б.Тимошенко-Ушакова - директор інклюзивно-ресурсного центру, О.В.Оробчук- психолог НМЦ управління освіти і науки, І.І.Мошковська - методист науково –методичного центру, Ю.А.Бедерман –вчитель –логопед дошкільного навчального закладу №1 «Лісова пісня», О.В. Паш- практичний психолог  дошкільного навчального закладу №1 «Лісова пісня».
Конкурс складався з двох етапів: письмового кваліфікаційного іспиту, де претенденти продемонстрували знання законодавства, особливості роботи інклюзивно-ресурсних центрів, організацію роботи з особливими дітьми, та співбесіди у вигляді презентації.
За підсумками конкурсу посаду вчителя-логопеда отримала О.В. Чернишук, посаду вчителя-дефектолога – Л.Г.Олійник.
Бажаємо переможцям творчого натхненя, невпинного руху вперед! Сподіваємося, що їхня праця в центрі буде  успішною та результативною. Упевнені, що їх  досвід, знання і прекрасні людські якості будуть спрямовані на розвиток інклюзивно-ресурсного центру та інклюзивної освіти!



Комментариев нет:

Отправить комментарий