пятница, 26 февраля 2016 г.

УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ

24- 25 лютого 2016 року  представники Ірпінської міської психолого-медико-педагогічної консультації управління освіти і науки, Тимошенко-Ушакова Д.Б,. та Гайворонська Г.О., прийняли участь у Всеукраїнському  науково-практичному  семінарі на тему: «Шляхи реалізації запровадження інклюзивного навчання у загальноосвітньому просторі».




            Учасниками семінару були  понад  120 осіб, а саме: представники Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти, департаментів освіти і науки обласних державних адміністрацій, науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів та закладів післядипломної педагогічної освіти, відомі науковці Інституту спеціальної педагогіки НАПН України, директори навчальних закладів, працівники психолого-медико-педагогічних консультацій, практичні психологи та соціальні педагоги.

Спеціалісти психолого-медико-педагогічної консультації управління освіти і науки  Ірпінської міської ради відвідали майстер-класи та взяли участь у круглому столі «Проблеми та шляхи впровадження інклюзивного навчання в Україні» та підбитті  підсумків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий