четверг, 8 ноября 2018 г.

ІV Міжнародний конгрес зі спеціальної педагогіки та психології «Педагог в інклюзивному просторі: траєкторія фахової самоактуалізації».



8.11.2018 року представники від міста Ірпеня: заступник начальника управління освіти і науки Ірпінської міської ради - В.П. Баран, директор ІРЦ ІМР- Д.Б.Тимошенко-Ушакова, вчитель-логопед ІРЦ ІМР - О.В. Чернишук та вчитель-реабілітолог ІРЦ - О.В. Поштар взяли участь у   ІV Міжнародному конгресі зі спеціальної педагогіки та психології. «Педагог в інклюзивному просторі: траєкторія фахової самоактуалізації». Захід проходив на базі Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди.
Учасниками конгресу були науковці й освітяни зі всієї України, корекційні педагоги, керівники навчальних закладів, представники громадських організацій та батьківських об’єднань.






Конгрес відвідала Марина Порошенко і презентувала базову освітню програму навчальної дисципліни «Інклюзивна освіта», яка спрямована на підготовку майбутніх педагогів та слухачів системи післядипломної педагогічної освіти».
         Мета представленої програми – створення умов для розвитку інклюзивної освіти в Україні на основі оволодіння педагогами компетентностями у сфері міжнародного та європейського законодавства про інклюзивну освіту.
У контексті Конгресу були проведені майстер-класи, в яких взяли участь наші педагоги.
Конгрес зробив істотний внесок у пошук відповідей на питання, які хвилюють багатьох педагогів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий