суббота, 3 марта 2018 г.

Участь в тренінгу - консультації "Рекомендації з ведення випадку для підтримки догляду дітей з інвалідністю у сім"ї на рівні громади"


2-3 березня 2018 року директор Інклюзивно-ресурсного центру, Тимошенко – Ушакова Д.Б. та корекційний педагог, Тимошенко І.В., взяли участь в тренінгу - консультації "Рекомендації з ведення випадку для підтримки догляду дітей з інвалідністю у сім"ї на рівні громади",  який відбувся в Партнерстві «Кожній дитині».


Мета тренінгу - провести консультації з практичними працівниками та протестувати корисність проекту Рекомендацій з ведення випадку для підтримки догляду дітей з інвалідністю у сім’ї на рівні громади, й пояснень до них.

Рекомендації покликані підвищити ефективність роботи працівників, які ведуть випадки сімей, у яких виховуються діти з інвалідністю, а також ефективність проектів та менеджерів послуг, щоб ефективно планувати та управляти програмами реінтеграції й попередження вилучення дітей з інвалідністю з сім'ї. Попередньо проект вже пройшов серію консультацій та коментарів міжнародних експертів.
Рекомендації розроблено Партнерством "Кожній дитині" Молдови за фінансової підтримки USAID.

Комментариев нет:

Отправить комментарий