пятница, 3 ноября 2017 г.

2 листопада 2017 року, завідувач ПМПК, відвідала Ірпінську ЗШ №17.

Забезпечення потреб дитини, створення умов для її розвитку – один з пріоритетних напрямків діяльності управління освіти і науки.
 Великої турботи потребують діти з особливими потребами, ми розуміємо, що створення оптимальних умов у межах інклюзивних шкіл, необхідна допомога фахівців – все це дає можливість забезпечити дітям вільний доступ до якісної освіти. 




Психолого – медико-педагогічна консультація  продовжує роботу щодо консультування батьків та педагогічних працівників навчальних закладів м. Ірпеня, де організовано інклюзивне навчання.
 2 листопада 2017 року,  завідувач ПМПК, відвідала Ірпінську ЗШ №17.
 Під час візиту відбулася розмова з батьками та педагогічними працівниками.  Під час обговорення, батьки і педагоги  мали можливість отримати консультації щодо наявних проблемних ситуацій, шляхи вирішення.
 Педагогів інклюзивних класів ще раз було ознайомлено з особливостями проведення навчально-виховної роботи з дітьми, які мають особливі освітні потреби.
 Діна Борисівна Тимошенко-Ушакова окреслила шляхи залучення таких дітей до колективного навчання, а також закцентувала увагу на важливості здійснення індивідуалізованого та диференційованого підходу до навчання.
Всі присутні щиро пораділи успіхам учнів, які навчаються в інклюзивних класах.



Комментариев нет:

Отправить комментарий